Visie

Element

Het gebit is opgebouwd uit tanden en kiezen. In de tandheelkunde worden deze “elementen” genoemd. Een tandarts mag niets uit het oog verliezen en zal bij elke controle of behandeling secuur bezig zijn met elk element. Bij Tandartspraktijk Element ontvangt u mondzorg op maat: deskundige en nauwkeurige tandheelkunde door een zeer gemotiveerde tandarts.

Daarnaast is iemand in zijn element als hij zich ergens prettig voelt. Het is dan wel een tandartspraktijk, maar we doen er alles aan om ieder zich in zijn of haar element te laten voelen. Mensen gaan meestal niet graag naar de tandarts, vaak komt er angst of spanning bij kijken. Bij ons voelt u zich snel op uw gemak door onze persoonlijke benadering. Een praktijk waar tandarts en patiënt samen zorg dragen voor een gezond gebit.

 

Transparantie

Een ander belangrijk punt waar we ons sterk voor maken is dat u als patiënt inzicht heeft in uw behandeling. Hoe is de staat van uw gebit? Zijn er reparaties nodig en wat zijn dan alle opties met hun voor- en nadelen? Welke kosten zijn er verbonden aan behandelingen? U wordt deskundig voorgelicht en geadviseerd. De uiteindelijke beslissing maakt u zelf, het is ten slotte úw gebit.

 

Preventie

Tot slot pleit Tandartspraktijk Element voor een goede preventie, want voorkomen is beter dan genezen. Wat is de beste manier om uw gebit te onderhouden en wat kunt u zelf doen om het dagelijks onderhoud te optimaliseren? Bij ons krijgt u de begeleiding die u nodig heeft. Tevens wordt bij elke halfjaarlijkse controle uw gebit niet alleen secuur nagekeken, maar ook professioneel gereinigd. De kans dat u problemen krijgt met uw gebit is daardoor aanzienlijk kleiner.