Tandartspraktijk Element is in ontwikkeling

Lees hier de brief die wij stuurden aan al onze patiënten. Tandartspraktijk Element gaat namelijk uitbreiden!

Graag informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling. Met ingang van 8 mei 2017 gaan Tandartspraktijk J.Th. Paauwen en Tandartspraktijk Element samen verder onder de naam Tandartspraktijk Element op lokatie Zwerfkei 5 te Malden. Hoe dit is ontstaan en wat voor u als patiënt de gevolgen zijn leest u in deze brief.
Allereerst een korte kennismaking met beide tandartsen:

Hans Paauwen

“Na het voltooien van mijn studie tandheelkunde, startte ik op 1 februari 1983 mijn solopraktijk aan de Horst 14 in Malden. Gelijktijdig ben ik ook gaan werken als tandartsdocent. Ik heb lesgegeven aan tandartsassistentes, tandheelkunde-studenten en geef nu nog steeds les aan de opleiding mondzorgkunde. Deze combinatie van werkzaamheden ambieer ik tot op de dag van vandaag enorm.
Ongeveer een jaar geleden ontmoette ik Ivo Kruijssen. Al pratende ontstond het idee van het samenvoegen van onze praktijken. Na diverse (gezellige) ontmoetingen, kreeg de beoogde samenwerking steeds meer vorm. Met beiderzijdse tevredenheid is deze samenwerking nu definitief geworden.
Een belangrijke reden voor dit besluit is een toegankelijkere zorg te creëren, waarbij mijn patiënten 5 dagen per week contact kunnen hebben met de praktijk. Uw tandheelkundige zorg is dan
ook gewaarborgd op de momenten dat ik aan het doceren ben op de Radbouduniversiteit en dat is voor u als patiënt en ook voor mij persoonlijk een groot voordeel.
Ik zie u graag terug op de nieuwe praktijklokatie.”

“In 2009 studeerde ik af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en begon ik mijn loopbaan als tandarts. In verschillende praktijken in de wijde omgeving van Nijmegen deed ik ervaring op. Zo kwam ik ook vrij direct enkele dagen per week te werken bij Tandartspraktijk Dr. M. L. Hitge in Malden. Toen hij in 2014 met welverdiend pensioen ging, droeg hij zijn praktijk aan mij over en startte ik met Tandartspraktijk Element. Deskundige tandheelkunde in de setting van een rustige, gemoedelijke praktijk. Ik probeer mijn patiënten zorg op maat te bieden, door te kijken naar hun behoeften en daarbij hun persoonlijke wensen in mijn overweging mee te nemen. In deze snelle maatschappij is het extra belangrijk om oog te hebben voor elkaar. Ik verwelkom Tandarts Hans Paauwen graag bij ons in de praktijk en verheug me zeer op onze samenwerking. Volgens mij beleven we op dezelfde manier de passie voor ons vak en liggen we erg op één lijn qua werk- en denkwijze. Voor iedereen die ik nog niet ken: Welkom en ik maak graag kennis met u.”

Ivo Kruijssen

Wat verandert er nu precies per 8 mei 2017?

Eigenlijk weinig. Patiënten van Hans Paauwen worden voortaan door hem behandeld bij Tandartspraktijk Element, op Zwerfkei 5 te Malden. Reeds gemaakte afspraak blijven gewoon staan. Alle dossiers zullen verhuizen naar de nieuwe lokatie, mocht u hiertegen bezwaar hebben, laat dit dan binnen 4 weken schriftelijk weten. De medewerkers van Tandartspraktijk J.Th. Paauwen verhuizen gewoon mee naar de Zwerfkei. Patiënten van Ivo Kruijssen zullen merken dat er meer te doen is in de praktijk. De tweede behandelkamer, die tot nu toe leeg was, zal in gebruik zijn. Alle patiënten van beide tandartsen behouden hun eigen tandarts, maar waar nodig kunnen patiënten ook bij de andere tandarts terecht. Net wat wenselijk is.

Tandartspraktijk J. Th. Paauwen
Horst 14
6581TE Malden
024-3583115

Tandartspraktijk Element
Zwerfkei 5
6581HN Malden
024-6756347

Informatie over de werkwijze van Tandartspraktijk Element vindt u op de website: www.tandartspraktijkelement.nl en in de informatiefolder die op de praktijk voor u klaarligt.

Vriendelijke groeten van Ivo Kruijssen en Hans Paauwen